onsdag 26. november 2014

Capo Caccia

Tidlig i november fikk jeg også besøk av mamma og Sandra, noe som var utrolig koselig. Siden det er enklest å ha bil her nede med tanke på å vise de ulike steder, så leide også mamma bil på flyplassen. Da pappa var her kjørte vi mye rundt omkring så følte jeg meg veldig trygg på å kjøre å vise mamma og Sandra rundt også. Alghero er ikke store byen, men jammen er det mye idiotiske sjåfører..

Vi dro opp på et av de høye punktene i Alghero, slik at de kunne få se byen. Da jeg og pappa kjørte opp der noen uker før så gikk det esler etter veien, og nå da mamma og Sandra var her gikk de sammen med en hest og ett søtt muldyr. Ble selfølgelig noen selfies med både to og firbeinte i solnedgangen!

Siden vi hadde bil tok vi oss en tur til Sassari for å shoppe litt. Sardinia har ikke de største shoppingmulighetene, Algerho har kanskje en okei butikk man til nøds kan finne noe i, og Sassari har Zara og noen andre småbutikker som minner om H&M. Det er også et lite kjøpesenter i Sassari hvor man finner sportstøy og gullsmed osv.

Vi dro også en tur ut Capo Caccia, hvor man både kan se rett ned i havgapet, gå trapper ned til en gruve, dra opp på militært område, men også se den nydelige utsikten tilbake til Alghero!

Jeg var fast bestemt på at de måtte prøve blekksprut når de først var her nede. Så de kom å besøkte meg på jobb, og jeg plukket ut ulike smaksprøver for de. Blandt annet suppli, fritert blekksprut og havetssalat. Imponerende nok, så smakte de faktisk på det. Men kanskje ikke like godt som italiensk pizza.. De skal ha for at de smakte iallefall!

Slenger med noen bilder.

Utsikta mot Alghero fra Capo Caccia

Meg og hårfine mamii
Whoops! Gjett hvem som ikke hadde billett? 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar