mandag 17. november 2014

Besøk av pappaen min

Igjen må jeg starte innlegget med å beklager for ekstremt dårlig blogging.. Kan komme med alle mulige slags unnskyldninger om at jeg har hatt besøk, jobbet, trent og øvd på italiensken men fortsatt så er det den enkle grunnen at jeg rett og slett ikke har prioritert bloggen. Men nå har vi igjen litt over en mnd her, faktisk akkurat 34 dager idag. Det vil si at vi ikke har mange dagene igjen her, så da må jeg prøve å få kommet meg ut når stormen, tordenværet og regnet her stilner litt slik at jeg kan få tatt bilder av Alghero også. 

Men til hva innlegget egentlig skulle handle om.. For noen uker siden fikk jeg besøk av min kjære pappa! Det var utrolig koselig, selv om det ikke er sånn kjempe lenge siden jeg så han sist så er det alltid godt å se han igjen. 
Siden de jeg bor med ikke hadde noe imot å ha en voksen boende med oss her i ei uke så bodde pappa her. Var ikke så mye vi var i leiligheten da pappa var veldig turist og skulle ut å se og ta bilde av alt mulig. Han leide også bil på flyplassen så han kunne kjøre rundt å se litt mens jeg var på jobb. Dette er noe jeg anbefaler til dere andre som evt. drar ned hit senere. Det var utrolig godt å slippe å tenke på gåavstand, busstider osv. Veldig greit å kunne kjøre akkuratt hvor man vil, når man vil uten å være avhenig av noe. Føler også jeg fikk sett "alt", siden vi kjørte på kryss og tvers av Alghero, til Sassari, til Cagliari, Porto Torres, og div andre utkikksplasser.

Her er noen bilder av Cagliari:
(Alle bildene tatt av Amandus)

Siden vi er skikkelige turister på tur til Cagliari, så måtte vi stoppe innom Chiesa Saccargia. Kostet litt for å gå inn, og siden vi egentlig skulle til Cagliari så gikk vi ikke inn. Men om man googler navnet kommer det opp mange fine bilder! 

Cattedrale San Pietro di Sorres


En søt liten landsby ved katedralen


Cattedrale San Pietro di Sorres
Måtte stoppe å ta bilde av denne tøffe gata! Der møtte vi en fyr som mente vi skulle følge etter hvor han kjørte, nysgjerrige som vi var så gjorde vi jo det. Gjett en gang hva han og kompisen drev med? 

Lukta hjemmebrent lang vei! Og søte som vi er så fikk vi smake litt hjemmebrygga rødvin 60%

De to gode kompisene våres. Vet hvor vi skal reise for å få tak i litt 96%

Vinproduskjon a lâ bøttekottKirka som lå et steinkast unna vinproduskjonen til våre to gode kompiser.

Cagliari


Siden vi er turrister, så måtte vi jo på guidet busstur gjennom Cagliari! Måtte ta bilde av den fine muren med hester som lå like ved travbanen. Fine pappen min er linselus!

Flamingo og greier

Cagliari

Fengselet i Cagliari


Handlegata i Cagliari

Da vi skulle hjem var det noen klovner som drev å underholdtIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar